Güvenlik Çözümleri
Güvenlik Duvarı (Firewall)
Ağ güvenlik duvarı (firewall), kurumun yerel ağı ile dış ağlar arasında bir geçit olarak yapılandırdığımız ve internet trafiğinde kurumun karşılaşabileceği sorunları gidermede kullandığımız bir çözümdür. Bu çözümü donanım ve yazılımın entegre olduğu sistemlerle hizmetinize sunuyoruz.
Geçiş Kontrol Sistemleri
Geçiş Kontrol Sistemleri kişi veya topluluğun, belirlenen bir alana güvenli bir şekilde giriş ve çıkışlarını kontrol etmek ve sınırlandırmak için kullanılan sistemlerdir. Geçiş kontrol sistemlerinde genelde geçiş kontrol noktaları turnikeler, kapılar, asansörler, otoparklar veya girişin sınırlandırıldığı yerler olabilir.
CCTV/IP Kamera Sistemleri
Sunduğumuz geniş çözüm seçenekleri ve uzmanlığımız sayesinde geçiş kontrol, yangın algılama ve alarm sistemleri ile doğrudan entegrasyon sağlanabiliyor. Bunların yanı sıra, yeni nesil yazılımlar ve video izleme sistemine entegre olan Gelişmiş Video Analitik çözümleri sayesinde, basit video izlemenin dışında gelişmiş görevleri tanımlayarak, isteğe yönelik aramalarla amaca daha kolay ulaşım sağlanıyor.
E-mail Güvenliği
Günümüzde internette dolaşan maillerin %55.9’u Spam maillerden oluşmaktadır. Bu spamlar hem reklam, hem fidye yazılımı yüklemek hem de bir takım verileri çalmak için kullanılıyor. Hatalı bir mail gönderme, hatalı bir maile tıklama gibi sebeplerle kurumların maddi manevi çok zararı olmaktadır. Mail Güvenliği ürünü kurumlar için olmazsa olmaz teknolojilerdendir.
Log Korelasyon Çözümleri
Mobil Güvenlik Çözümleri
Ağ Güvenliği
İnternetin dinamik olması ve her gün gelişmesinden dolayı güvenlik çözümlerinin de güncel olması son yenilikleri takip etmesi gerekmektedir. Kurumların ihtiyacı olan ağ güvenliği ihtiyaçlarını bilerek uygun çözümler hazırlanmaktayız.
Saldırı Algılama ve Önleme Sistemleri (IPS)
Ağ iletişimini hızlandırmak ve maliyetleri azaltmak gibi avantajlar sunan basitleştirme ve entegrasyon yöntemlerini ve kapsamlı network yönetimi sistemlerimizi hizmetinize sunuyoruz.
Temassız Görüntüleme Çözümleri
Yeni nesil Temassız Görüntüleme Teknolojisi ile giysilerin altına gizlenmiş her tür materyal vücut detaylarını açığa çıkarmadan görüntülenebiliyor.
Personel kaynaklı ürün kayıplarını önlemek adına depo ve dağıtım merkezi gibi yerlerde dedektör ve çalışanları rahatsız edebilen elle arama yöntemlerinden çok daha etkili bir sonuç veriyor.
Uzaktan Erişim (VPN)
Ağ teknolojileri uzak lokasyonlarda ofisleri/şubeleri bulunan işletmelere kurulumu kolay ve maliyeti düşük VPN çözümleri sunuyor.
Mobil çalışanların şirket ağına ve bilgilerine her zaman her yerden ve hızlı bir şekilde ulaşabilmesi çok büyük bir önem taşımaktadır. Ancak bu bağlantının güvenli olması da gerek kurum, gerekse çalışanlar için son derece önemlidir.
Web Güvenliği (WAF)
Bilişim teknolojisinde sistem ve yazılımların güvenliği artık vazgeçilmez olmuştur. Kurumlar da artık kendi güvenliğini sağlamak için kurum ağı içerisinde güvenlik duvarı kullanarak sistemlerini koruma yollarına gitmişlerdir. Güvenlik duvarları hem internet üzerinden gelecek tehditlere karşı hem de kurum içerisinden yapılan art niyetli saldırılara karşı kurumun sistemlerini korur ve kurum içerisindeki yapının yönetimi açısından büyük kolaylık sağlar. Fakat bu cihazlar genelde klasik güvenlik anlayışı ile tasarlandıklarından 4.katmana kadar paket incelemesi yapar. (ip adresi, port numarası, paket numarası, connection bilgileri gibi) Yeni nesil güvenlik duvarlarında ise durum biraz daha farklıdır.
Bilgi Güvenliği
ISO/IEC 27001 standardizasyonu; kurumların bilgi varlıklarının risk düzeyini tanımlamak, analiz etmek ve ele almak gibi adımlardan oluşan bir bilgi güvenliği yönetim sistemi olarak tanımlanmaktadır. Bu standart; kurumların güvenlik düzenlemelerinin tehditler, zafiyetler ve iş etkileri gibi hassas güvenlik konularında yaşanan değişimlere ayak uydurabilecek şekilde ayarlandığının kontrol edilmesini sağlar. Son sürümü 2013’te yayınlanan ISO/IEC 27001 standardı her boyuttaki ve her sektördeki kurumda uygulanabilen bir standarttır.